Unika presenter för alla tillfällen

Dags för en stor fest, ett ljuvligt dop, ett vackert bröllop eller en traditionsenlig julafton? Roligt, underbart, peppande och någonting att se fram emot! Eller stressande, jobbigt, vemodigt och uttröttande? Presentköp kan framkalla alla tänkbara jobbiga känslor inom oss. ”Tänk om han inte blir nöjd?”, ”undra om hon verkligen gillar den här stilen?”, ”hoppas att jag hinner köpa någonting!”. Lugn, hos Guldfynd finns snygga silversmycken.

Här har vi samlat våra bästa knep för att du ska kunna släppa tankarna på presenter och luta dig tillbaka. I Guldfynds butiker finns presenter för alla smaker, alla åldrar och alla tillfällen. Börja med att besöka Guldfynd.se för att hitta lite inspiration. Når du väl funnit vad du söker kan du ta några djupa andetag, slappna av och njuta av den stundande tillställningen.

Inredning för alla

Inredning är större än någonsin och många av oss pysslar om våra hem lika noggrant som vi pysslar om oss själva och våra nära och kära. Att ge bort en vacker inredningspryl i present till någon som du tycker om kan inte bli annat än rätt. Det finns många olika ting för hemmet att ge som gåva. Vem älskar inte att inreda med ljus av alla dess slag? Vackra ljuslyktor som ger en mysig känsla i hemmiljön eller ståtliga och exklusiva ljusstakar som elegant kan lysa upp en mörk vinterkväll. Fina skålar, glas, vaser och fat är andra exempel på saker som vi sällan köper till oss själva, men som vi uppskattar att få av någon annan. Kika in på Guldfynd.se och surfa runt i deras webbshop för att se vad som finns!

Dags för barnkalas?

Barn är de mest tacksamma mottagarna av presenter. Och visst tycker vi alla att det är underbart att se dem skina upp vid synen av ett paket? Hos Guldfynd finns många ljuvliga saker till barnen. Allt ifrån gulliga ramar, spargrisar i alla tänkbara former och speldosor till smyckeskrin, bedårande små serviser och bestick i miniformat. Små presenter som följer med personen hela livet, som sparas och som i framtiden kan väcka underbara minnen. Nog har vi alla saker från vår barndom som värmer hjärtat lite extra? Köp ett minne till ett barn du håller kärt.

Uppvakta med ett smycke

Det finns lika många olika typer av smycken som det finns människor. Oavsett vem som fyller år kan du hitta ett smycke som passar. Ett läderarmband till brorsan eller pojkvännen, en silverlänk till pappa eller morfar, en vacker berlock till mormor, ett stilrent hänge till mamma, ett kompisarmband till bästisen eller ett par snygga och trendiga örhängen till flickvännen. Stiligt, modernt, pampigt eller enkelt. Hos Guldfynd finns alla tänkbara smycken i alla möjliga stilar att välja mellan.

Rama in ett underbart minne

Du vet det där minnet som förevigades med en härlig bild på dig och den som ska firas? Visst förtjänar det att ramas in så att ni kan påminnas om det om och om igen? En vacker och stilig fotoram är en present som uppskattas av många, oavsett vilken ålder personen är i. Kika runt bland dina bilder och välj ut den allra finaste. Varför inte göra ett litet kollage med flera fotografier? Vi garanterad hög uppskattningsgrad.

Fråga någon som vet

Sist men inte minst. Har du svårt att veta vad du ska köpa kan du alltid fråga någon som vet bättre. En vän, en partner, en förälder eller ett syskon. De vet ofta vad jubilaren behöver eller önskar sig.

 

admin