Den bästa Julklappen är Guld

Smycken direkt från tillverkaren!

 

Alltså idealet är väl att kunna köpa guldsmycken direkt från tillverkaren. På det sättet så kan man nästan garanterat köpa sina smycken till rätt pris. Inga mellanhänder och inga extra kostnader är väl att föredra? Jag brukar själv söka de återförsäljare som följer den principen, och inte går till någon mellanhand för att göra sina inköp! Då vet jag åtminstone att tillverkaren gynnas också.

Med tanke på att Julen är snart här ville jag föreslå er kära besökare till min blogg att kolla in några tips som jag kommer att nämna här nedan för att underlätta de eventuella köpen av Julklappar som vi alla måste göra! I mitt tycke är guldsmycken det bästa man kan ge sina kära i Julklapp. Den allmänna uppfattningen är att det är dyrt med guld! Jag vill påstå att det är helt fel att tänka så! För om man kollar på andra typer av Julklappar folk köper nuförtiden så kan man lätt konstatera att det är mer ekonomiskt att köpa guldsmycken än att köpa till exempel en Iphone 6 eller något liknande. Det är i alla fall vad jag tycker! Man ska tänka på en sak till här! Köper du guld i present så garanterar du att värdet på det kommer nästan aldrig att försvinna! Jag skulle nog påstå att priset på det kommer sannolikt att stiga med tiden och få den som har erhållit klappen att bli ännu gladare! Jag har sagt mitt! nu är det upp till er att avgöra vilken Julklapp er käraste kommer att få! Hej så länge!  😉

Diamanthänge i 18K guld

 

 

admin